Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält för födelsedagsfester i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige. Foto: Rickard Grönkvist

FÖDELSEDAGSFEST I TÄLT

 

Med ett tält hyrt från Evivent får du en perfekt festlokal som kan sättas upp utanför bostaden, på landstället eller på annan lämplig plats. Vi erbjuder tältuthyrning av tält i alla storlekar, från 10 personer till många hundra. Stolar och bord ordnar vi också, antingen runda bord med plats för 8 personer eller rektangulära som passar som långbord. Om du hyr våra loungemöbler skapar du en mysig stämning där gästerna samlas och/eller i anslutning till dansgolvet. Du kan också hyra en bardisk eller en mobil bar samt ståbord för baravdelningen eller där välkomstdrinken serveras. Planerar du för tal eller framträdanden kan du hyra ett scenpodie, vilket också passar att sätta bandet på om du skall ha livemusik. Allt som har med ljud och ljus hyr du med fördel från oss, t.ex. musikanläggning, ljusslingor och spotlights etc. Dukning kan ske med våra fina glas, porslin eller engångsartiklar. Gröna växter och värmare för den kalla årstiden fixar vi också. En välkomnande VIP-entré med röda-mattan är pricken över i:et och självklart hjälper vi också till med catering från välmeriterade kockar samt duktig serveringspersonal. Vill du servera vickning kan vi tipsa om vår korvvagn som brukar vara ett uppskattat inslag efter en rolig fest. Om festen förläggs till annan plats än i anslutning till ett hus kan det även vara bra att hyra vår garderob samt en mobil toalett. För att koka och servera kaffe till många gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

BARNKALAS I TÄLT

 

Barnen är det käraste vi har och självklart är de värda ett riktigt roligt barnkalas. Har ni tillgång till en trädgård, tomt eller landställe? Då har ni också en perfekt lokal för ert barnkalas! Vi är proffs på att skapa feststämning i och utanför tält av olika storlekar, från några enstaka personer till flera hundra. Har ni plats inomhus räcker det kanske att hyra stolar och bord. Planerar ni livemusik hyr vi ut mobila scener i olika storlekar och behöver ni hjälp med att ordna ett band, trollgubbe eller en clown fixar vi även detta. Ljud och ljus samt allt annat ni kanske behöver ordnar vi också, liksom catering och serveringspersonal. Läs mera ovan under "Födelsedagsfest i tält" för ytterligare tips och idéer. Missa inte våra länktips för lekar.

TIPS: FÖDELSEDAGSFESTER

Välkomnande VIP-entré med röda-mattan

Coola loungemöbler som skapar stämning

Bord och stolar, långbord el. runda bord

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

Gröna växter och värme när det är kallt

Korvvagn för vickning eller barnkalas

Länktips för lekar m.m.

TUFFA LOUNGMÖBLER SOM GER STÄMNING


Med ett stort utbud av olika coola loungemöbler ser ni till att gästerna trivs

 

Med våra snygga loungemöbler för uthyrning kan ni t.ex. skapa en trevlig avdelning där gästerna samlas när de anländer. De kan även användas i anslutning till baren och ett eventuellt dansgolv. Bland våra loungemöbler finner ni bl.a. supercoola vita Chesterfieldsoffor, traditionella soffor, sittpuffar, soffbord, ståbord. etc. Läs mera under Inredning.


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB