Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Evivent hyr ut tält/partytält för företagsfester i t.ex. Staffanstorp, Lund, Malmö, Skåne och hela södra Sverige. Foto: Rickard Grönkvist

FÖRETAGSFEST I TÄLT

 

Med ett tält hyrt från Evivent får ni en perfekt festlokal som kan sättas upp utanför företaget eller på annan lämplig plats. Vi erbjuder tältuthyrning av tält i alla storlekar, från 10 personer till många hundra. Stolar och bord ordnar vi också, antingen runda bord med plats för 8 personer eller rektangulära som passar som långbord. Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där gästerna samlas och/eller i anslutning till dansgolvet. Ni kan också hyra en bardisk eller en mobil bar samt ståbord för baravdelningen eller där välkomstdrinken serveras. Planerar ni för tal eller presentationer kan ni hyra ett scenpodie, vilket också passar att sätta bandet på om ni skall ha livemusik. Allt som har med ljud och ljus hyr ni med fördel från oss, t.ex. musikanläggning, ljusslingor och spotlights etc. Dukning kan ske med våra fina glas, porslin eller engångsartiklar. Gröna växter och värmare för den kalla årstiden fixar vi också. En välkomnande VIP-entré med röda-mattan är pricken över i:et och självklart hjälper vi också till med catering från välmeriterade kockar samt duktig serveringspersonal. Vill ni servera vickning kan vi tipsa om vår korvvagn som brukar vara ett uppskattat inslag efter en rolig fest. Om festen förläggs till annan plats än ert företag kan det även vara bra att hyra vår garderob samt en mobil toalett. För att koka och servera kaffe till många gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

FÖRETAGSFEST I LOKAL

 

Har ni tillgång till ett lager, en produktionslokal eller kanske en sporthall? Då har ni också en perfekt lokal för er företagsfest. Vi är proffs på att skapa feststämning i olika typer av lokaler, bl.a. genom uppsättning av tygstycken på väggar och som avskärmning samt med hjälp av ljussättning. Planerar ni livemusik hyr vi ut mobila scener i olika storlekar och behöver ni hjälp med att ordna ett band fixar vi även detta. Stolar, bord, ljud och ljus samt allt annat ni behöver ordnar vi också, liksom catering och serveringspersonal.

Läs mera ovan under "Företagsfest i tält" för ytterligare tips och idéer.

TIPS FÖR FÖRETAGSFESTER

Välkomnande VIP-entré med röda-mattan

Coola loungemöbler som skapar stämning

Bord och stolar, långbord el. runda bord

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

Gröna växter och värme när det är kallt

Korvvagn för en uppskattad vickning

TUFFA LOUNGMÖBLER SOM GER STÄMNING


Med ett stort utbud av olika coola loungemöbler ser ni till att gästerna trivs

 

Med våra snygga loungemöbler för uthyrning kan ni t.ex. skapa en trevlig avdelning där gästerna samlas när de anländer. De kan även användas i anslutning till baren och ett eventuellt dansgolv. Bland våra loungemöbler finner ni bl.a. supercoola vita Chesterfieldsoffor, traditionella soffor, sittpuffar, soffbord, ståbord. etc. Läs mera under Inredning.


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB