Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

MÄSSA I TÄLT

 

Hyr mässtält från Evivent så får ni en perfekt lokal för mässan som kan sättas upp utanför företaget, i anslutning till externt event eller på annan lämplig plats. Vi erbjuder tältuthyrning av tält i alla storlekar som är som gjorda för mässor, från 10 personer till flera hundra. Vi erbjuder golv som också fungerar som skydd för gräsmattor. Vi hyr också ut stolar och bord samt diskar som är lämpliga som bl.a. reception, välkomstdisk eller försäljningsdisk. Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där besökarna kan samlas, kanske i anslutning till en kaffehörna eller bar. Ni kan också hyra ståbord som kan användas vid café eller bar samt tillsammans med vår uppskattade korvvagn. Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra ett scenpodie och skall ni ha större framträdanden eller livemusik kan vi tipsa om våra mobila scener och läktare som erbjuder bästa komfort för era besökare/gäster. För att koka och servera kaffe till många besökare rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

Allt som har med ljud och ljus hyr ni med fördel också från oss, t.ex. ljusslingor, spotlights, ljudanläggning etc. Skall ni servera mat kan ni duka med våra fina engångsartiklar eller med riktigt glas och porslin som vi ombesörjer. Gröna växter och värmare om det skulle vara kallt fixar vi också. En välkomnande VIP-entré med röda-mattan är pricken över i:et och självklart hjälper vi också till med catering från välmeriterade kockar samt duktig serveringspersonal. Om mässan förläggs till annan plats än i anslutning till hus eller fast installation kan det även vara bra att hyra vår garderob samt en mobil toalett.

UPPBLÅSBAR MÄSSMONTER

 

För bästa uppmärksamhet och ett trendigt utseende hyr vi ut vår uppblåsbara mässmonter "Inflate Cube" som är lämplig för inomhusbruk. Denna coola kub kan användas som mässmonter eller t.ex. som en tillfällig butik. Storleken är 6x6 meter och användbar golvyta uppgår till 23 kvm. Lätt och enkel att installera och med ett garanterat uppmärksamhetsvärde. Självklart hyr vi även ut inredning och belysning av olika slag.


UPPBLÅSBAR MÄSSVÄGG / MONTERVÄGG

 

Hyr vår uppblåsbara mässvägg "Inflate Cube Wall" som är tuff och ytterst effektiv. En lätt, fristående, uppblåsbar och plan väggkombination som har kurvor! Perfekt som mässvägg/montervägg på utställningar eller evenemang.

Läs mera ovan under "Mässa i tält" för ytterligare tips och idéer.

TIPS FÖR ER MÄSSA

Mässtält i alla storlekar

Mobila scener för underhållning och tal

Läktare för alla event

VIP-entré med röda-mattan och rep

Värmare när det är kallt ute

Korvvagn för korvförsäljning

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

TAK FÖR MINI-MÄSSA OCH FÖRSÄLJNINGSMONTER


Er mini-mässa eller försäljningsmonter får en bra inramning med våra tak

 

Vi hyr ut ett stort antal olika modeller av tält där samtliga kan användas som tak, med eller utan väggar. Denna lösning ger en snygg och praktisk inramning åt er mässa eller försäljningsplats.

MOBIL SCEN FÖR EVENT OCH DEMONSTRATIONER


Tal och presentationer från vår Hyrscen

 

Hyr någon av våra 3 mobila scener för era presentationer eller produktdemonstrationer.


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB