Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

KONFERENS I TÄLT

 

När ni hyr ett konferenstält från Evivent får ni en perfekt lokal för konferensen som kan sättas upp utanför företaget, i anslutning till externt event eller på annan lämplig plats. Vi erbjuder tältuthyrning av tält i alla storlekar som är som gjorda för konferenser, från mötesrum för 10 personer till konferemsrum med skolsittning för flera hundra. Vi erbjuder golv och mattor som också fungerar som skydd för gräsmattor. Vi hyr också ut stolar och bord samt diskar som är lämpliga som bl.a. reception, välkomstdisk eller försäljningsdisk. Om ni hyr våra loungemöbler skapar ni en mysig stämning där besökarna kan samlas, kanske i anslutning till en kaffehörna eller bar. Ni kan också hyra ståbord som kan användas vid café eller bar samt tillsammans med vår uppskattade korvvagn. Planerar ni för tal eller framträdanden kan ni hyra ett scenpodie och skall ni ha större framträdanden eller livemusik kan vi tipsa om våra mobila scener och läktare som erbjuder bästa komfort för era besökare/gäster. För att koka och servera kaffe till många rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

Allt som har med ljud och ljus hyr ni med fördel också från oss, t.ex. ljusslingor, spotlights, ljudanläggning etc. Skall ni servera mat kan ni duka med våra fina glas, porslin eller engångsartiklar. Gröna växter och värmare om det skulle vara kallt fixar vi också. En välkomnande VIP-entré med röda-mattan är pricken över i:et och självklart hjälper vi också till med catering från välmeriterade kockar samt duktig serveringspersonal. Om konferensen förläggs till annan plats än i anslutning till hus eller fast installation kan det även vara bra att hyra vår garderob samt en mobil toalett.

KRÄFTSKIVA I TÄLT

 

När det drar ihop sig till höst är det dags för kräftskivor. Vi hyr ut ett stort antal olika tält som passar både för privata och företagsarrangerade kräftskivor och personalfester. De kan sättas upp där det passar er, utomhus eller t.ex. på ert lager. Självklart hyr vi även ut inredning och belysning av olika slag.

Läs mera ovan under "Konferens i tält" för ytterligare tips och idéer.

TIPS FÖR ERT EVENT

Garderober för alla ytterkläder

Mobila scener för underhållning och tal

Läktare för alla event

VIP-entré med röda-mattan och rep

Värmare när det är kallt ute

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

Korvvagn för lunch, snacks el. vickning

TÄLT FÖR HÖGMÄSSA, KONSERT ELLER SÄLJTÄLT


Våra flexibla tält används med el. utan väggar för att passa behov och väder

 

Vi hyr ut ett stort antal olika modeller av tält där samtliga kan användas som tak, med eller utan väggar. Denna lösning ger en snygg och praktisk inramning åt ert event, vare sig det handlar om en högmässa, konsert eller försäljning av varor. Som komplement hyr vi även ut all typ av inredning och som alternativ föreslår vi vårt uppblåsbara försäljningsställe "Inflate" som är en given succé.


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB