Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

SCENFRAMTRÄDANDE
- MUSIK & UNDERHÅLLNING

 

Hyr någon av våra mobila scener så får ni en proffsig lösning för er konsert, musikaliska framträdande eller underhållning. Vi erbjuder scenuthyrning av scener från 16-42 kvm. Nedpackade är våra scener mycket kompakta och körs ut monterade på släp efter större personbil. De kan sättas upp utomhus eller inomhus i t.ex. en produktionshall, aula, sporthall m.fl. ställen där fester och event vanligen anordnas. Vi hyr även ut ett stort antal scentillbehör som t.ex. mixertält, backstage-tält, catwalk, scenstaket m.m. Självklart även allt som har med ljud och PA-anläggningar samt belysning/strålkastare och tross/stativ. Ni kan även hyra läktare från oss för era gäster och behöver ni tält har vi ett stort utbud. Detta kan komplettars med stolar och bord eller bänkset. Vill ni sälja korv kan vi tipsa om vår populära korvvagn som brukar göra succé på de flesta event. Om ert arrangemang inte sker i anslutning till en fast anläggning kan det även vara bra att hyra en mobil toalett. För att koka och servera kaffe till många gäster rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

SCENFRAMTRÄDANDE - TAL

 

Våra praktiska och mobila scener är perfekta att hyra för framträdanden, invigningar och tal på gator och torg såväl som i andra sammanhang. Scenerna finns i tre storlekar, 16 kvm, 30 kvm och 42 kvm. Komplettera med ljudsystem/PA-anläggning samt belysning och andra tillbehör, allt efter behov. Vi kan också tipsa om våra läktare som erbjuder era besökare/gäster den bästa komfort. Läs mera ovan under "Scenframträdande - musik & underhållning" för ytterligare tips och idéer.

TIPS FÖR LYCKADE SCENFRAMTRÄDANDEN

Mobila scener för underhållning och tal

Läktare Tip-n-Sit för 20 pers./modul

VIP-läktare med tak för 40 pers.

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

Engångsartiklar som tallrikar/glas

Värmare när det är kallt ute

Korvvagn för korvförsäljning

MOBILA SCENER OM 16-42 KVM PASSAR ALLA EVENT


Med våra mobila scener ser ni till att ert framträdande blir professionellt.


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB