Evivent AB

Uthyrning/hyra av tält, bord, stolar, bänkar. Hyr partytält, festtält, dansgolv,

värme, loungemöbler, bar, röda-mattan m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

SPORTEVENT MED TÄLT

 

Hyr tält från Evivent så får ni en perfekt lösning för att ordna försäljning, omklädningsrum, information och registrering i samband med alla typer av sportevent. Vi erbjuder tältuthyrning av tält i alla storlekar, från mindre tält om 3x3 meter till tält som rymmer flera hundra personer. Stolar och bord eller bänkset hyr vi också ut. Allt som har med ljud och PA-anläggningar och belysning hyr ni med fördel från oss, värmare för den kalla årstiden fixar vi också. Vill ni sälja korv kan vi tipsa om vår populära korvvagn som brukar göra succé på sportevent. Om ert arrangemang inte sker i anslutning till en fast anläggning kan det även vara bra att hyra en mobil toalett. Komplettera med våra läktare så får även besökarna en extra bra upplevelse, läs mera nedan. För att koka och servera kaffe till många rekommenderar vi vår kaffevagn med proffsig kaffebryggare och 4 st. 2-liters kaffetermosar.

LÄKTARE VID SPORTEVENT

 

Våra praktiska och lättransporterade läktare "Tip-n-Sit" rymmer 20 personer per modul och passar inne såväl som ute. Kombinera till önskat antal platser och bygg på höjden vid behov. Komplettera med tak om ni önskar. Vår mobila "VIP-läktare" med tak och individuella bekväma stolar för bästa komfort rymmer 40 personer per styck, se bilden i högerkolumnen på denna sida.

Läs mera ovan under "Sportevent med tält" för ytterligare tips och idéer.

TIPS FÖR SPORTEVENT

Tält för försäljning, information etc.

Läktare Tip-n-Sit för 20 pers./modul

VIP-läktare med tak för 40 pers.

Kaffevagn med bryggare och 4 termosar

Engångsartiklar som tallrikar/glas

Värmare när det är kallt ute

Korvvagn för korvförsäljning

VIP-LÄKTARE MED TAK FÖR UPP TILL 40/80 PERSONER


Med vår VIP-läktare ser ni till att besökarna trivs och mår bra oavsett väder.

 

VIP-läktaren "Hyrscen" ger förstklassig komfort med egna stolar (40 pers.) eller bänkar (80 pers.). Som alternativ finns "Tip-n-Sit".


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB