Evivent AB

Uthyrning/hyra av reklamcyklar, PedalReklam, promocyklar, cyklar med reklam/

promotion. Hyr tält, bord, stolar, bänkar, möbler. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

PEDALREKLAM / CYKELREKLAM UTHYRES

 

Evivent hyr ut PedalReklam, vårt unika koncept för effektiv cykelreklam på gator och torg. Passar perfekt för kampanjer, event, valstuga, marknadsföring, mässor, konferenser, etc. Vi har även uthyrning av PedalCafé - samma koncept men med ett integrerat mobilt café - samt ett brett sortiment av annan utrusting för promotion, som t.ex. den mobila utställningscontainern XpoBox och mässmontrar/mässväggar att hyra.


PEDALREKLAM PÅ HJUL / CYKELREKLAM - UTHYRNING


Effektiv mobil cykelreklam - PedalReklam uthyres
För bästa uppmärksamhet i samband med era event rekommenderar vi att hyra vårt koncept PedalReklam som är rörlig cykelreklam på 3 hjul - rullande marknadsföring helt enkelt. Med denna lösning får ni en mobil annonspelare som passar prefekt för uppmärksammad reklam och marknadsföring av ert budskap på gator och torg såväl som inne på mässor etc. Cykeln har 5 växlar och är lätt att trampa samt kan inte bara användas mobilt, den fungerar även som gratis annonsplats när den står parkerad.

Våra promocyklar PedalReklam har 3 st. stora och utbytbara annonsytor för tryckta paneler i storlek 60 x 115 cm, vilka vi snabbt tar fram åt er baserat på era underlag.

Detta koncept för cykelreklam är utmärkt för marknadsföring av såväl produkter som tjänster. Den frontmonterade metallcylindern har invändig plats för broschyrer och marknadsmateriel som kan delas ut till intresserade. Konceptet kan hyras för kortare eller längre tid och passar utmärkt i kombination med vår mobila utställningscontainer XpoBox som är en låsbar utställning för både inne/ute och med stora affischytor, tillhörande släpvagn ingår.

Önskar ni hyra cykelreklam med inbyggd kaffeservering rekommenderar vi istället produkten PedalCafé.

Pris och offert: kontakta oss
Bildgalleri

Cykelreklam sprider effektivt ert budskap utomhus

 

 

PedalReklam är proffsiga reklampelare på cykel som ni hyr och använder utomhus eller på t.ex. mässor. De iögonfallande cyklarna är lätta att trampa och inkluderar 3 st. reklampaneler med ert budskap samt plats för broschyrer och annat marknadsmaterial inne i cylindern. Läs mera i kolumnen till vänster! PedalCafé är samma koncept men med en inbyggd kaffevagn.

 

 

XpoBox uthyres för smarta event utomhus eller på mässor

 

 

XpoBox är en effektiv och robust mobil utställning för gator och torg såväl som på mässor och i köpcentrum. Finns i 2 storlekar och inkluderar upp till 10 st. heltäckande reklampaneler på utsidan samt på insidan av dörrarna - för bästa synlighet och genomslagskraft. Passar perfekt för kampanjer, valarbete, event, marknadsföring, mässor, försäljning, etc.
mera

 

 

Sälj eller bjud på korv från vår proffsiga korvvagn - att hyra

 

 

Evivent hyr ut en riktig korvvagn och vi kan tipsa om att sälja eller bjuda på korv i anslutning till ert event, vilket alltid blir succé.
mera


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB