Evivent AB

Uthyrning/hyra av cykelreklam, mässmontrar, mässväggar, valstugor. Hyr tält, bord,

stolar, bänkar, värme, loungemöbler, röda-mattan m.m. Scener & läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

Utrustning för promotion, mässor, kampanjer och event!

 

Vi erbjuder en mängd smarta produkter och lösningar för att marknadsföra, synas och få till bästa möjliga event eller mässa. Hyr bl.a. mobila XpoBox, cykelreklam, mässmonter, mässvägg, loungemöbler och möbler som bord, stolar, bänkar m.m.

UTRUSTING FÖR EVENT, MÄSSOR OCH KAMPANJER ATT HYRA

Evivent är en eventuthyrare med ett brett sortinemt av produkter och smarta lösningar för promotion och marknadsföring av ert budskap på event, mässor samt på gator och torg. Vi hyr även ut tält i alla storlekar samt erbjuder uthyrning av ett stort utbud av inredning, möbler och tillbehör för att ge helheten. Hos oss får ni alltid en professionell lösning och vi ger bra service till rätt pris. Välkommen att kontakta oss med en förfrågan!

På denna sida presenterar vi en del av våra mest populära lösningar för effektiv promotion till uthyrning, men saknar ni något så har vi säkert det också. Evivent är en erfaren eventfixare och erbjuder även allt annat för ert event, mässa, kampanj, försäljning, fest, konferens, valmöte, kick-off samt konsert, uppträdande, modevisning, idrottsevenemang och mycket mera.

 

 

XpoBox att hyra - en låsbar mobil utställning på släpvagn

 

XpoBox att hyra - mobil utställning, stora affischytor

 

Ett helt koncept för mobil utställning, utmärkt alternativ till valstugor. Låsbar container på släpvagn. Stora affischytor för ert budskap. Finns i 2 storlekar.
mera

PedalReklam att hyra, en mobil annonspelare på 3-hjulig cykel.

 

PedalReklam uthyres - mobil annonspelare med förvaring

 

Cykelreklam som hyrs ut som en rörlig annonspelare på hjul, perfekt för reklam på gator och torg. Invändig förvaring. Tre stora affischer med snabb leveras.
mera

Mässmonter Inflate, uppblåsbar, uthyres

 

Mässmonter uthyres
- uppblåsbar och iögonfallande

 

En tuff och praktisk mässmonter "Inflate" att hyra för er mässa eller event. 6x6 m. och uthyres komplett med pumpaggregat. Ljussättes till valfri färg.
mera

Mässvägg uthyres, Inflate Cube Wall - uppblåsbar och cool

 

Mässvägg att hyra för mässa och event, uppblåsbar och cool

 

Hyr en cool och uppblåsbar mässvägg för att rama in er mässa, event eller presentation inomhus. Kan ljussättas för valfri färg. Pumpaggregat ingår.
mera

PedalCafé - reklamcykel med inbyggd kaffevagn

 

PedalCafé att hyra
- cykelreklam med kaffevagn

 

Hyr PedalCafé för att marknadsföra er på gator, torg och mässor. Unikt koncept där ni får stora annonsytor på lättrampad cykel med inbyggt café.
mera

Korvvagn uthyres för fest, sport och event

 

Korvvagn uthyres för mässa, event och fest

 

Vi hyr ut en riktig och proffsig korvvagn som ni kan använda för att servera korv på mässa, event och fest. 1 st. gasoltub ingår i hyran.
mera

Kaffevagn med kaffebryggare och termosar uthyres

 

Kaffevagn med kaffebryggare och termosar uthyres

 

Hyr en kaffevagn med proffsig kaffebryggare, 4 st. termosar (á 2 liter) samt kaffefilter. Snabb och lättarbetad, brygger 2 l på ca. 5 min.
mera

Bord, stolar, bänkar och andra möbler uthyres

 

Bord, stolar, bänkar och möbler att hyra för mässa och event

 

Vi erbjuder uthyrning av all typ av inredning som t.ex. bord, stolar, bänkar, belysning, ljudanläggningar, värme, scenpodier, toaletter, växter m.m.
mera


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB