Evivent AB

Uthyrning/hyra av mobila utställningar och valstugor på släpvagn. Hyr tält,

bord, stolar, bänkar, möbler, värmare m.m. Scener och läktare uthyres.

Evivent AB är en professionell uthyrare för event och fester sedan 1985.


 

MOBIL UTSTÄLLNING / XPOBOX UTHYRES

 

Evivent hyr ut XpoBox, vårt unika koncept för effektiva mobila utställningar på gator och torg såväl som på mässor och i köpcentrum. Passar perfekt för kampanjer, valarbete, event, marknadsföring, mässor, försäljning, etc. Vi har även uthyrning av ett brett sortiment av annan utrusting för marknadsföring och PR, som t.ex. mobil cykelreklam PedalReklam och mässmontrar/mässväggar att hyra.


MOBILA UTSTÄLLNINGAR MED STOR REKLAMPLATS
LÅSBAR CONTAINER - SLÄPVAGN - UTHYRNING


XpoBox-konceptet med mobil utställning på släpvagn att hyra
XpoBox är mobila utställningar i form av specialbyggda och låsbara containrar som hyrs ut med en anpassad släpvagn för vanlig personbil. Vi har utvecklat en lösning för att enkelt och smidigt lyfta upp containern på släpvagnen. XpoBox passar för marknadsföring, PR och försäljning av produkter, tjänster, budskap samt för information. Kan användas både inne och ute, vilket gör XpoBox till den bästa lösningen för alla typer av event på gator och torg, mässor, konferenser samt i köpcentrum m.m. XpoBox finns att hyra i två olika storlekar beroende på era behov. Uthyres under kortare eller längre perioder. Komplettera ev. med att hyra våra stolar och bord som kan förvaras i containern när de inte används.

Stora reklamytor för maximal synlighet
Med XpoBox får ni stora affischytor runt om hela containern samt på insidan av dörrarna, vilka syns när ni har har dem öppna. Den större modellen av XpoBox har totalt 10 st. paneler för reklam som vi snabbt tar fram åt er baserat på era underlag. Den mindre modellen har 7 reklampaneler. Mått och antal enligt följande:

Stor XpoBox:
- 6 st. paneler med totalmått 172 x 90 cm (synlig yta monterad i ram: 170 x 88 cm)
- 4 st. paneler med totalmått 172 x 77 cm (synlig yta monterad i ram: 170 x 75 cm)
- Möjlighet till 1-3 st. PVC-vepor för invändig montering, totalmått 200 x 200 cm vardera

Mindre XpoBox:
- 5 st. paneler med totalmått 172 x 90 cm (synlig yta monterad i ram: 170 x 88 cm)
- 2 st. paneler med totalmått 172 x 77 cm (synlig yta monterad i ram: 170 x 75 cm)

Utmärkt som valstuga/valstugor och eventplattform för valarbete
XpoBox har tagits fram bl.a. för att fungera som eventplattform och ett alternativ till valstugor under partiernas valarbete. Som valstuga får ni en robust och tålig lösning med maximal synlighet och markandsföringsvärde, samt möjlighet till enkel transport med den specialanpassade släpvagnen som ingår vid uthyrning. Den låsbara containern rymmer allt valmateriel ni behöver. Till skillnad mot traditionella valstugor får era valarbetare en flexibel lösning som fungerar både permanent på en plats och för tillfälliga event på olika platser. Behöver ni bord och stolar kan ni komplettera med att hyra våra möbler.

Två storlekar av XpoBox mobila utställningar uthyres
XpoBox mobila utställningar/valstugor finns att hyra i två olika storlekar:

Stor: Bottenyta 2,2 x 2,2 meter, höjd 2,2 meter
Mindre: Bottenyta 2,2 x 1,4 meter, höjd 2,2 meter

Komplettera med cykelreklam
Missa inte vårt nya koncept för mobil cykelreklam PedalReklam som ger er ännu större uppmärksamhet i kombination med XpoBox. Reklamcykeln hyr ni för kort eller lång tid och den får plats i XpoBox när den inte används, eller kan parkeras utomhus som en gratis reklampelare. mera

Pris och offert: kontakta oss
Bildgalleri

Komplettera med bord och stolar
- vi har alla modeller

 

 

Evivent hyr ut ett flertal olika bord och stolar som passar bra som komplement till XpoBox. De kan användas både inne i och utanför containern. När de inte används kan de förvaras i den låsta XpoBox.
mera

 

 

Hyr vår cykelreklam PedalReklam för att nå ut med ert budskap på gator och torg

 

 

Hyr vårt unika koncept PedalReklam för effektiv cykelreklam på gator och torg. Passar perfekt för kampanjer, event, valarbete, marknadsföring, mässor, konferenser, etc.
mera

 

 

Sälj eller bjud på korv från vår proffsiga korvvagn - att hyra

 

 

Evivent hyr ut en riktig korvvagn och vi kan tipsa om att sälja eller bjuda på korv i anslutning till ert event, vilket alltid blir succé.
mera

 

 

Hyr vår kaffevagn så brygger ni snabbt kaffe till många personer

 

 

Uthyrning av en praktisk kaffevagn med snabb kaffebryggare. Paketet innehåller 4 st. 2-liters termosar och kaffekokare som brygger en termos på ca. 5 minuter. Kaffefilter ingår.
mera

 


    
DELA |
    

Evivent AB © 2007-2018 • info@evivent.se • Tel. 046-25 70 58 • Staffanstorp • Hemsidan använder cookies • Webb av TBR Consulting AB